4 Nisan 2010 Pazar

Yengeler



Fotoğraf yine Milliyet Arşiv'den. Tarih, 16 Ocak 1998. Bu tarz nostaljik fotoğrafları çok severim. Şimdilerde rastlayamıyoruz maalesef.

Ayaktakilerden en solda Fenerbahçe formalı olan Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya. Google'da kısa bir araştırma yapıldığında hala evli oldukları, Duygu ve Mert adında kocaman çocukları olduğu görülüyor. Hülya Sancaklı'nın yanında Bülent Korkmaz'ın eşi Banu var. Onlar da hala evliler, Selen ve Ezgi adında iki kızları var. Ortada kucağında topla oturan Beşiktaş formalı hanım, o zamanlar Beşiktaş'ta oynayan Salih Akkaya'nın eşi İpek. Salih ortalıktan kaybolduğundan son durum nedir bilemiyorum. Ayaktakilerden sağdan ikinci, yani Fenerbahçe formalı eş, Boliç'in o zamanki eşi Gaye. Boliç'i deli gibi sevdiğim için o yıllarda her şeyini çok yakından takip ediyordum, dolayısıyla Gaye de çok net hafızamda. Zaten fotoğraf çekiminden 1-2 ay önce evlenmiş olmaları lazım. Boşanmışlardı diye hatırlıyorum, Boliç sonradan yeniden evlendi ve kızları oldu. Hatta Baliç de yine o yıllarda Sinem adında Bursalı bir kızla evlenip, kısa süre sonra boşanmıştı.

Fotoğrafta en çok tanınan Alpay'ın eşi Cansel'dir herhalde. Fakat onlar da ayrılıyorlarmış bunca sene sonra. Bir erkek, bir de kız çocuk sahibi Alpay-Cansel çifti. Oturan Galatasaraylı hanım, Suat Kaya'nın eşi Selen Kaya. Yıllar önce -2002'de- Suat ve eşi Eyüp'e geldiklerinde yakından görmüştüm. O zaman sarı saçlıydı. Boşanmamışlardır inşallah, basında 2004'e kadar evli oldukları görülüyor en azından. Son futbolcu eşimiz ise Tuncay Akgün'ün eşi Berrin Akgün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder