13 Ağustos 2010 Cuma

Ve Ahmet Çakar Evlenirken...


Herkesin evlilik fotoğrafını koyup da Türkiye'nin bir numaralı şovmeni Ahmet Hoca'nın fotoğrafını koymamak olur mu? 12 Aralık 1993'te iş adamı Metin Ersoy'un kızı Arzu ile Pera Palas'ta evleniyor Çakar. Nikah şahitleri Yusuf Namoğlu ve Mehmet Kösematoğlu. İki kızları var bu evlilikten. Arkada ayakta duran da Bülent Yavuz...

Fotoğraf: Tuncay Şen / Milliyet

1 yorum:

  1. scugnizzi senin şu stoch dia alex yazını çok beğendim abi. ben yazıdaki fikirlere tıpa tıp aynı fikirlere sahiptim ve bunu benden başka kimsenin dile getirmemesi beni baya rahatsız ediyordu. barcelona bile bu tarz oyuncularla oynadığı için 08-09'un başında orta sahayı tekrar üçlemek zorunda kaldı, artı onların 1 tane hücumcu beki var bizim 2 artı yine onların ön liberosu yaya toure'ydi bizimki cristian..

    tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda en fazla 3 hücumcu oyuncuyla sahada var olmak gerekiyor bence de.. zico dönemindeki (defansa yardım eden serbest deivid + alex + kezman + 2 hücumcu bek) alex'li sistem için çok idealdi misal..

    güzel futbol değil de başarılı bi futboldu zico zamanı. o dönemki parmamaniac olsun borges olsun yazıları okuduğumda bunu fark ettim. fenerbahçe istekli oynadığı maçlarda sahayı chelsea hariç herkese dar etmişti -ki yeterli hücum organizasyonları yoktu, üst düzey bir savunma ve top dolandırma yeteneği vardı ortada sadece.

    bu başarılı sistem üzerine inşaa edilmesi gereken bana kalırsa kezman yerine bir luis fabiano, selçuk yerine de bir emre idi. emre alındı, ama sonrasında yapılmaması gerekenler yapıldı. önce zico gönderildi ve sistem mantığı yok oldu, aurelio gönderildi ve takımın en önemli yeri olan göbeği parçalandı, ardından da target striker olmayan bir forvet alınarak anormalliklere devam edildi.

    daha yazıcaktım da yoruldum abi. oruç filan kafa kalmadı yeminle. bu konularda bana katılıyor musun kısaca merak ettim? bi de yorumu bu yazıya yaptığım için özür :(

    YanıtlaSil