13 Ekim 2010 Çarşamba

Kaybolan Yıllar: Abdülkadir Kayalı


Biz bu çocuğu büyük umutlarla aldık değil mi? Sonra şans bulsun diye Abdullah Avcı'ya teslim ettik, çoğu maçta şans buldu geçen sene kiraladığımız ocak ayından itibaren. E bu sene hiçbir maçta oynamamış? Son Ümit Milli Takım maçında ise kadrodaydı. Madem İstanbul BŞB'de de oynamayacak, geri çağırsanıza... Bizim altyapımız onlardan daha mı kötü? Sakatlığı varsa bizim doktorlar daha iyi tedavi etmezler mi? 18-19 yaşındaki bir genci oynasın diye kiralıyoruz ve hiç oynamıyor. Sonra da uzun yıllar sonra arkasından kendini harcadı vs. diyoruz.

Durumu hakkında geniş bilgi sahibi olan varsa ve bizi bilgilendirirse çok iyi olur...

5 yorum:

  1. Ya abdullah avcı bu adamı oynatır, ki oynatıyordu da ancak orada bir sakatlık geçirdi. Sanıyorum sakatlığı yeni geçiyor. Ümit milli takıma da çağırılmıyordu, son maçlara çağırıldı. İlk maç oynamadı. İkinci maçta oynadı fakat 15. dakikada kenara alınmış. Ne oldu sakatlığı mı nüksetti nedir, kesinlikle öğrenmek mümkün değil. Nasıl öğreneceksin ki, Fenerbahçenin Batman ile özel maçı ilk haberlerden biri iken, ümit milli takımın maçının haberini bile zor buluyoruz. Onda da bir bilgi yok. Lan insan merak eder oraya 15. dakikada oyundan çıktığını yazarken. Ya bilen birisi şunu söylesin, noldu bu adama?

    YanıtlaSil
  2. Acaba Abdullah oynuyor mu ne yapıyor diye merak eden var mı takımda ? Atmışız gitmiş işte. Bir daha haberimiz olmaz. Bize gol atarsa geri alırız ama.

    YanıtlaSil
  3. ufak bi sakatlığından dolayı oynamadığını duymuştum. Ama Cristian oynayacağına bu çocuk neden oynamasın diye düşünmüyor değilim. Beşiktaş Necip'i çıkarttı biz neden Abdülkadir'i yıldız yapmayalım ?

    YanıtlaSil
  4. Geçen sene Beşiktaş - İBB maçında oynamışlardı, Neciple Abdülkadir karşılıklı. Ben Abdülkadiri daha çok beğenmiştim, hatta spikerler bile çok iyi falan diyolardı. Necip milli takıma çağrılıyor şimdi, Abdülkadirin nerde olduğu bile belli değil. O zaman sevinmiştim ibbye gittiği için çünkü hoca daumdu, 18e bile giremezdi. Ama bu sene fenerde olsa 11de bile çıkmış olurdu bir kaç maça..

    YanıtlaSil
  5. Benim yiğenim inşallah geleceğin en iyi futbolcularından biri olacak

    YanıtlaSil