10 Mart 2010 Çarşamba

Bu Çocuk Kim?


Sadece Fenerbahçeliler ne kadar hatırlıyor diye merak ettiğim için soruyorum. Kennet Andersson ile Serhat'ın arasındaki futbolcu kimdir?

Edit: Yorum bölümünde arkadaşların da belirttiği üzere Ömer Karabacak. Fotoğraf da yanlışım yoksa 22 Temmuz 2000 tarihinde oynanan Aachen maçının öncesinde çekilmiş.

19 yorum:

  1. güntekin onay:P

    YanıtlaSil
  2. hahaha güzel benzetme ama değil. :)

    YanıtlaSil
  3. Ömer Karabacak değil mi?

    YanıtlaSil
  4. Yanılmıyorsam, Ömer Karabacak kendisi.. Sağ kanatta görev yapıyordu..

    YanıtlaSil
  5. Ömer Karabacak

    yamulmuyorsam tabi....

    YanıtlaSil
  6. sallama hakkımı kullanıyorum ve ömer karabacak diyorum

    YanıtlaSil
  7. Ömer Karabacak.

    Bir yazımda kısaca değinmiştim.Onu sunayım izninizle ;

    "21 yaşında Mustafa Denizli'den kaptığı formayı elinden geldiğince taşıyordu ki; Mustafa Denizli'nin yabancı oyuncu hatasına düştüğü maçtaki etkisiz performansı yüzünden bir daha formayı göremedi.Beşiktaş derbisinde savunmanın sağında Ömer Karabacak'a forma veren Mustafa Denizli,medya tarafından eleştirilirken Ömer Karabacak da medyanın kurbanı olup Fenerbahçe'den koptu.Genç yaşın da verdiği etkiyle çubuklunun altında kalanlardan birisi oldu Ömer Karabacak.Birçok kişiye ismini sorsanız bile hatırlamaz üstelik.Geçtiğimiz sezon Tepecik Belediyespor'da forma giydi.Gelecek vaad eden bir oyuncuyken vasatın altında bir oyuncu olarak futbol yaşantısını sürdürdü."

    YanıtlaSil
  8. Ömer'di galiba tam emin değilim ama.Hatta ben sevinmiştim altyapıdan çıkan bir topçumuz oldu diye,yanılmıyorsam bir ara İ.B.B formasıyla görmüştüm

    YanıtlaSil
  9. Sanırım soyadı Katip, Ya kendi adı Enver yada babasının adıydı. Babası da Fenerbahçe'de antranörlük yapmıştı.

    YanıtlaSil
  10. o gün için gelecek vaat eden sağ bek ömer karabacak.

    YanıtlaSil
  11. yaptığım yorum yayınlanmadı galiba?Ömer diye biliyorum resimdekifutbolcuyu.Hatta sevinmiştim alt yapıdan futbolcumuz çıktı diye sonra yalan oldu.Bir ara i.b.b formasıyla görmüştüm.

    YanıtlaSil
  12. Tamam Adı Mustafa Katip olsa gerek.

    YanıtlaSil
  13. O tarihlerde demek ki GS'ın bir UEFA KUPASI var :) Ne acı bir kamp olmuştur Fener'e :)

    YanıtlaSil
  14. Neden bilmem, bu 2000-01 kadrosu Alex'li kadrolardan bile daha tatlı geliyor. Kapalı tribünün üzerine muşamba sermiş öyle oynuyorduk, deplasmanda dökülüp evde beşliyorduk.

    Tabi Kenneth Andersson ile Rapajic'in, Yusuf Şİmşek'in Guiza, Selçuk, Kezman gibi bi sezonda elli gol atsalar tiksinecek tipler değil, bütün sezon dökülse de hastası olunacak tipler olmamalarından kaynaklaklanıyordu diyebilirim.

    Bugün bir PES'te Fenerbahçe nostalji kadrosu olacaksa Revivo, Rapajic'li 2001 kadrosu olmalı.

    Hayatımın en güzel ve heyecanlı yerel maçlarını bu sezon izlemiştim bi de. 6-0'lık GS maçı değil 4-3'lük Antep maçı ve 4-4'lük kupa maçıydı. Hele ki topuk paslarıyla sol kanatta yaptıkları ataklar akıl dışıydı. Ne zaman izlesem Antep maçını içimden bişeyler gürül gürül akar.

    YanıtlaSil
  15. nickfallin: söylediklerine katılıyorum. :) ama bu biraz da o zaman kadronun ofans hattının süper olmasından kaynaklanıyor. tabii yine belirttiğin gibi 4-3'lük antep maçı, 4-4'lük gs maçı, iç sahada 17'de 17 yapmamız. bunlar da farklı kılıyor o zamanı. bir de o zaman çoğu maçı geriden gelip kazanıyorduk. şimdiki iddaa deyimiyle ilk yarı 2, ikinci yarı 1. e öyle olunca daha da heyecanlı oluyor...

    YanıtlaSil