12 Mart 2010 Cuma

Çat Çat Makinesi & Bayrak & Füze Balonu



Sene 1989, gazete Milliyet. Bayrak tamam da, şimdiki taraftarların füze balonuna, çat-çat makinesine ihtiyacı yok mu, soruyorum size?

4 yorum:

  1. 94-95 sezonun başında Spor gazetesinin verdigi iskambil kagıtlarını hatırlayan vardır belki.üzerinde Süper Fener yazan bir kutu ve içinde;üzerinde o sezonki kadromuzun bulundugu iskambil kagıtları.kagıdın ön yüzü kemolu,aykutlu,nielsenli takımımız arkada papaz filan.hala durur saklarım.şimdi kimsenin canını sıkmak istemem ama o zaman futbol daha samimi ve sadeydi.dünya degiştikçe,insanlar ve alışkanlıkları degiştikçe futbolda bundan nasibini aldı.şimdi moda taraftar kartları ve taraftar kredi kartları.yani parayla direk göbek bagı olan hadiseler.90 yıllarda fanatik gazetesinin verdigi; üzerinde futbolcu baskıları olan paralar,mini lig fikstürleride unutulmaz.manitaya bakar gibi cüzdanımdan çıkarır çıkarır bakardım o ön yüzünde kadromuzun oldugu kagıda.güzel günlerdi gerçekten.Konuyu kendimize döktük ama bilmezler Fenerim nasıl sevmişiz seni:)

    YanıtlaSil
  2. o zaman çok küçük olmama rağmen ben de hatırlıyorum hayal meyal. düşüncene de katılıyorum, söylediklerin benim için de geçerli...

    YanıtlaSil
  3. Hey gidi günler hey
    Hatırlarım sabah erkenden giderdim.
    10 DAKİKALIK Yola öyle bulamazsın her bakkalda gazete
    Sonra Zeki abi gelir.
    Zaten olayın farkındadır. Oradan verir bir Füze
    Yola devam oğlum Umut devam...

    YanıtlaSil