13 Mayıs 2010 Perşembe

95 Model Fenerbahçe


Foto: Milliyet Arşiv

11 yorum:

  1. Ayakta sağdan ikinci sırada duran kişi kim?

    YanıtlaSil
  2. onu ben de tam çıkartamadığım için yazmadım. muhtemelen mustafa doğan ama pek benzetemedim.

    YanıtlaSil
  3. Bu takım Ali Şen Başkan Fenerbahçe şampiyon sloganlarının sonucunda sezon ortasında başkanlığa geçen Ali Şen'in yazın yaptığı transferlerle oluşturulmuştu.Sezon ortasında Atkinson'da gelmişti.Teknik direktör olarak sozon sonu hiç beklenmedik şekilde görevine son verilen Tomislav İviç'in yerine Parreira getirilmişti.Takım sezon öncesi hazırlıkları Brezilya'da yapınca iyice Brezilyalı moduna girmiştik.öyleki Brezilya milli takımının formalarına benzer formalarla maçlara çıkıyorduk.Futbol olaraksa sağlam savunma ve bol pasa dayalı biraz sıkıcı bir futbol oynuyorduk.Son haftalara umutsuz bir şekilde girerken hiç beklenmedik bir anda Vanspor'un Trabzonu mağlupn etmesiyle potaya girdik.Zaten sonrasında Efsane Trabzon maçı ile 2-1 galip gelip şampiyonluğu kapmıştık.O sezon Bolic'in en verimli sezonuydu.Hatta son Eskişehir maçında Şota o kadar fazla gol atmasaydı Bolkic gol kralı olacaktı.Yani bu foton beni eskilere götürdü.Nostaljik fotolar çok iyi olur ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. redvidigal: halil ibrahim'e benzemiyor. mustafa doğan'a daha çok benziyor. koyuyorum ara ara böyle fotolar, ben de çok seviyorum nostaljiyi, eskileri...

    YanıtlaSil
  5. Mustafa Doğan bi sonraki sezon gelmişti diye hatırlıyorum.Hatta Ertuğrul Hatay'lı getirmişti.

    YanıtlaSil
  6. feyyaz hariç on numara takımdı.zaten kısa sürede bastı gitti.

    YanıtlaSil
  7. redvidigal: evet haklısın mustafa doğan bir sonraki sezon gelmişti.

    adsız: ben feyyaz'ı severdim. :)

    YanıtlaSil
  8. Halil İbrahim o. Toy zamanları.

    Bu arada Atkinson sezon ortasında gelmedi. Yazın sonlarına doğru geldi. Temmuz-Ağustos gibi. Sadece ilk birkaç hafta falan forma giyememişti sakatlık ve hazır olmama gibi nedenlerle. Feyyaz da kamp döneminden sonra satış listesine koyulup Ekim gibi Antalya'ya gitmişti.

    YanıtlaSil
  9. Mustafa Doğan 1996 yazında transfer edildi. Lazaroni dönemi ile takıma katıldı. Oğuz ve Aykut ile beraber Fenerbahçe'de oynamadı. O oyuncu M.Doğan değil. H.İbrahim olma ihtimali yüksek.

    YanıtlaSil
  10. atkinson sezon ortasında gelmedi. hatta ekim ayında oynanan gs maçında(kadıköyde ilk maçım) 3 golü var. ayakta sağdan ikinci ve sağındakini de çıkaramadım. alt yapıdan kampa katılan genç bir oyuncu olabilir.

    YanıtlaSil