24 Ocak 2011 Pazartesi

Unutma, Unutturma...


Baştan söyleyeyim, o zamanki 3 silahşörlü şampiyon olamayan Fenerbahçe'yi, şu anki Ülker'le birleşmiş, her sene final oynayan, Avrupa'da şov yapan takıma tercih ederim...

Gün itibari ile tam 15 yıl geçti bu karşılaşmanın üzerinden... Koraç Kupası çeyrek finalinde, evimizde Efes'e 95-68 yenilmiştik. Tur artık mucizelere kalmıştı ve o mucize az kalsın gerçekleşiyordu. Güray Kanan'ın hayatının performansını sergilediği karşılaşmada, farkı bir ara 20 sayıya da çıkarıp Efes'i deplasmanda 74-56 mağlup etmemize rağmen eleniyorduk.

Unutma, unutturma o günleri... İbo, Henry Turner ve Dallas Comegys... Teksiniz.

2 yorum:

  1. fb ülker projesi doğrudur , ilerde bjk efes gs banvit v.b. gibi birleşmelerde olacaktır , türkiye de müesseselerin klüp tk larını traşlaması büyük problemdir bu problem ancak böyle geniş kapsamlı sponsorluklarla aşılabilir , yapacak birşey yok , gs niye cafe crown , bjk niye cola turka , bence ismin yanına isim ekledikten sonra birleşsen ne değişir sponsor olsan ne değişir , gs bjk o sponsorlukları bıraksın kümeye oynarlar . onlar atıp tutuyorlar fb ülker projesi için ama stadlarının bile ismini koyamıyorlar . endüstriyel spor romantik sporu yutuyor ve malesef yapabilecek birşey yok .

    YanıtlaSil
  2. oradaydım...

    banvit maçında aynı şeyi konuştuk,o muhteşem üçlü 40 dakika oynardı,rotasyondaki isimleri hatırlamak bile akla ziyan...

    evet tercih ederdim,ismimize -tuzugumuzee de aykiri olarak-yapisan ulker dahil hic bir ismi kabul etmek mumkun degil...uzun bir konu ama ozetle ulkersiz de yapabilirdik,olmadi.

    YanıtlaSil