27 Şubat 2011 Pazar

Dünya'nın En Şeker Futbolcusu


Bugün frikiği çakıp galibiyeti getirdi, o mutlulukla şöyle bir Twitter mesajlarını cevaplayayım dedi herhalde.

Çocuğun birinin sorduğu soru şu: "Türk takımlarına golleri atıyorsun. Avrupa takımlarına neden gol atamıyorsun?"

Alex'in cevabı ise kendine has Türkçe'siyle, "Sen Fb tarih biliyor musum? Avrupa kim en çok gol attı mı?"

Yerim seni ya...

4 yorum:

  1. yüzylın ayarını yemiş

    YanıtlaSil
  2. Kendisine sorduğum, "Guti maç sonunda yanına gelip seni övdü mü?" sorusuna "hayır,hiç konuşmadık" cevabı verdi.Açıkcası es geçmesini bekliyordum.Basında bu konuya çokça yer verilip,Alex'i övme politikası vardı.Cevaplamayıp geçiştirebilirdi ancak görünen o ki Alex cidden böyle küçük şeylere takılmayan,futbola aşık bir adam.Burada özellikle yazıp,teşekkür etmek istedim ona.Bi de son lafım bazı FB'lilere.Guti'nin Alex forması istediğini sanıp,orada burada saçmaladınız ama bir BJK'li olarak söylüyorum Alex böylesi yalanlarla övülmeye değer bir oyuncu değil.Gerçekten özel bir adam.Heykel meselesiyle çok dalga geçmiştim zamanında ama hakettiğini düşünüyorum artık.En azından tesislerden birine ismi verilebilir.

    YanıtlaSil
  3. Anlamadığım bişey var Guti Alex in formasını istese ne olur istemese ne olur ya da tam tersi biri Guti diğeri Alex gerisi kimin niye bu kadar umurunda ki ?

    YanıtlaSil
  4. Anlamadığınız şey, sizinle hiç mi hiçç ilgisi olmadığı halde tribünde Guti mariconnn diye bağıran FB taraftarının mantalitesidir zaten. Bunun açıklaması var mı sizde? Yada hapisle yargılanan oyuncunuzun ana haber bültenlerinde, tutanaklarına kadar aranması, araştırılması, bu gerçekleşti mi? Şimdi de sizin taraftarınızın yazılı ve görsel basında "yaaa gördün mü, Alex işte bu gaddar böyyükkk" sayıklaması?? Alex'in değerli olduğunu düşünüyorum ve maalesef çoğunluğu oluşturan düşük iq lu FB taraftarından daha zeki ve kibar bir adam olduğunu burada vurgulamak istedim. Kabul ediyorum ki tiksindim o taraftardan ve Alex'in tavrından fazlasıyla memnun oldum. Teşekkür de ettim çünkü fenerin antipatikliğini silen bir adam Alex. Anlayamadığınız şeyler içinde dönün taraftarınıza bakın yada Emre,Volkan yada Lugano gibi "profesyonel"lerinizi izleyin. yine de anlamayan varsa çekirdek çitlemeye devam etsin, başka ne diyeyim ki?

    YanıtlaSil