24 Temmuz 2013 Çarşamba

Büyük Başkanlar...


Blog'u biraz olsun okuyup da Rüştü'yü inanılmaz derecede sevdiğimi bilmeyen kalmadı zaten de, Kennet Andersson'u da öyle böyle sevmezdim... Santrfor gibi santrfordu... Bize emeklilik döneminde geldiği için gerçek Andersson'u izleyememiş olabiliriz ama ölüsünü izlemek bile benim için büyük keyifti. Aradan 11 yıl geçti, hala onun gibi hava topu hakimiyeti olan bir golcü göremedik Fenerbahçe'de.

Oscar Cardozo geliyor, geldi, gelecek, gelemiyor derken temmuz ayı bitiyor ve hala golcü transferi peşindeyiz. Tekrar olmasın diye yazmadım ama, ligin başlamasına çok az kaldı ve koca takımda çeyrek Revivo'muz, yarım Yusuf Şimşek'imiz yok... Süper frikikleri olan Cardozo da gelmezse, serbest atışları Caner, Cristian kullanmaya devam edecek sanırım. En büyük rakipte de Drogba, Selçuk, Sneijder... Fenerbahçe'nin 2000 sonrası tüm şampiyonluklarına bakın, rakiplerine kıyasla en büyük artısı duran toplardır.

Daha fazla sinirim bozulmadan post'u sonlandırayım ama çok değil, 34'ündeki Andersson ve Perugia'dan gelen Rapaiç'i şu andaki kadroya eklesek, Galatasaraylı arkadaşlarla şampiyonluk iddiasına girerdim fakat şu anki kadrolarla, şimdiden Galatasaray'ın 4. yıldızına ve 3 yıl arka arkaya şampiyonluğuna hazırlanalım. 2000/01'de Galatasaray'ın 5. kez art arda şampiyon olmasının önüne geçilmişti ama o zaman yaratılıcığımız zirvedeydi, şimdi ise yerlerde sürünüyor. Eee, sen Belhanda ve Cardozo gibi adamları 1-2 milyon Euro fark yüzünden almazsan olacağı budur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder